Annons:
Etiketterfågelfysiologihälsaskadorfågelskydd
Läst 115 ggr
Cojimar
2022-06-04 13:47

Hittat en fågelunge- vad göra?

Så här års händer det tyvärr att fågelungar ramlar ur bon eller kommer på avvägar av andra orsaker. Vad gör man om man hittar en- och är den ens på avvägar? Birdlife Sverige ger råd:

"Hjälp oss gärna att sprida denna information genom att dela med dig av den till dina vänner och bekanta", uppmanar de, och det är klart att vi gör!


Drar mina strån till stacken som medis på Militärhistoria, Kust & Hav och Fågelskådning i Fokus.

När man hittat en fågelunge!Våren går mot sitt slut och försommaren är mer eller mindre här. En tid då många fåglar börjar få fram sina ungar. Det är också en […]
  • Redigerat 2022-06-04 14:16 av Cojimar
Annons:
Cojimar
2022-06-27 11:46
#1

Drar mina strån till stacken som medis på Militärhistoria, Kust & Hav och Fågelskådning i Fokus.

Fågelskådning i fokus riktar sig till dig som älskar naturen och fågelskådning. Det spelar ingen roll om du är proffs, amatör eller bara allmänt intresserad utav fåglar, alla är välkomna. På sajten hjälps vi åt med att svara på frågor och funderingar, följa fåglarnas liv under och efter häckningsperioder hela året om. Vi delar med oss utav kunskap, arrangerar tävlingar samt försöker ha en samlad plats för samtliga ornitologiska föreningars arrangemang och nyheter. Välkommen in till oss!
Fornöga
2023-05-13 13:37
#2

Dags för ny häckningssäsong och läge att lyfta upp tråden. Råden i TS är förstås fortfarande aktuella, sedan kan tilläggas att det kan ligga olika orsaker till att en fågelunge befinner sig på marken: vissa fågelarter har som strategi att få ungarna ur boet och sedan fortsätta att föda upp dem där, gäller t.ex. vadare, måsfåglar och ugglor. Läs mer här.


Re:tired.

Klicka på passande bild nedan för att läsa informationen och därefter kontakta oss vid behov på telefon 072-56 95 112 via SMS.          
  • Redigerat 2023-05-13 13:51 av Fornöga
Upp till toppen
Annons: